Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Téglalakás, Taszár
#6706888
13.9 millió Ft
Alapterület 48 m2
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet Földszint

További paraméterek

  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Konvektor
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Kaposvár közelében, Taszáron eladó egy 48, 3 m2-s FÖLDSZINTES, 2 szobás, saját tárolóval rendelkező téglalakás.

Kaposvárhoz közel, Taszár közkedvelt lakótelepén kínálunk eladásra egy vonzó lehetőséget. Ez a tégla lakás ideális választás kisebb családoknak, fiataloknak és befektetőknek egyaránt. Az ingatlan mérete 48,3 m2, mely magában foglalja a  két hálószobát, egy fürdőszobát, egy tágas kényelmes konyhát étkezővel, valamint egy kamra helységet.

A lakás könyedén megközelíthető mivel a FÖLDSZINTEN  található. Ez a kényelmes otthon, konvektoros gáz fűtéssel rendelkezik, így mindig kellemes hőmérsékletet biztosít. Az ablakok redőnyökkel felszereltek, így a lakásban mindig kellemes fényviszonyok teremthetők. A jó állapotú lakás 2002-ben kisebb felújításon esett át. A  konyhába beépített konyhabútor került, melyben beépített gáztűzhely és szagelszívó található.

Az  új tulajdonosnak csak apróbb esztétikai javításokra lesz szüksége, hogy otthonos hangulatot teremtsen. A helyiségek elrendezése optimális, kényelmes életteret biztosítva a lakók számára. 

Az extrák között kiemelendő az ingyenes parkolási lehetőség, valamint a NAGYMÉRETŰ ZÁRHATÓ SAJÁT 2 dbTÁROLÓ, mely kíváló tárolási lehetőséget biztosít. Az ingatlan közelében bolt, posta, cukrászda is található.

AMENNYIBEN TOVÁBBI KÉRDÉSEI LENNÉNEK AZ INGATLANNAL KAPCSOLATBAN VAGY ESETLEG SZEMÉLYESEN IS MEGTEKINTENÉ KÉREM KERESSEN BIZALOMMAL AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEIMEN.

I.ár.: 13,9 M Ft

Érd: +36302562334

https://genius99.hu/Elado_teglalakas_Taszar/6706888/

Azonosító: E-201

AMENNYIBEN A VÁSÁRLÁSHOZ HITELFELVÉTELRE LENNE SZÜKSÉGE, ÚGY AZ ELŐZETES IGÉNYFELMÉRÉST, BANKI AJÁNLATOK BESZERZÉSÉT VALAMINT A TELJES ÜGYINTÉZÉST INGYENESEN VÁLLALJUK !!

A weboldalon szereplő információk (képek, szövegek ... stb.) teljes mértékben a szerző jogi tulajdonát képezik.

A weboldalon szereplő információkat, adatokat másolni, felhasználni csak a szerző előzetes engedélyével lehetséges.

A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!

Kapcsolat

Oláh Miklós

Ügyvezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter